Unlocking the solar energy potential of all roofs!

RABLE produceert een innovatief montagesysteem voor zonnepanelen. Een oplossing die de montage van zonnepanelen op alle platte daken mogelijk maakt, zelfs wanneer de dakconstructie zeer zwak is. Met de mogelijkheid om alle daken te voorzien van zonne-energie met behulp van ons ballastvrije montagesysteem kunnen we de natuur beschermen en de energietransitie versnellen.

De energietransitie versnellen!


system-weak-roofs-systeem-zwakke-daken-zonnepanelen-zonne-panelen-installatie-installation-sunpannels-energietransitie- energie-energy-transition-nen7250-insurance-PVinstallatie-PV-solar-power-daken-montage-systemen-kosten-panels-solarpannels-innovation-innovatie

VISIE

RVO heeft uit onderzoek geconcludeerd dat meer dan de helft van de Nederlandse commerciële daken niet geschikt is voor zonne-installaties. In Nederland zijn zonnepanelen op een plat dak met meer dan 295 m² dakoppervlak pas mogelijk na een kostbare renovatie. RABLE heeft een zelfdragend montagesysteem waardoor er, zonder enige renovatiekosten, zonne-installaties geplaatst kunnen worden op deze daken. Ons doel is dan ook om zo snel mogelijk alle daken te benutten en te voorzien van duurzame energie.

Wij streven ernaar om de natuur te behouden door daken te gebruiken voor zonne-energieopwekking.

Winnaar Best Innovation Award 2024!

Trots delen wij mee dat we recentelijk de prestigieuze Innovatie Award hebben gewonnen. Deze erkenning is een bevestiging van ons voortdurende streven naar innovatie en duurzame oplossingen. Bedankt voor uw steun en betrokkenheid bij onze baanbrekende ontwikkelingen.


Winnaar Best Innovation Award 2024

Parkeerplaatsen als energiecentrales


Maak kennis met de veelzijdigheid van RABLE - waar innovatie en kansen elkaar ontmoeten

Transformeer parkeerterreinen in energiecentrales met onze slimme carports op zonne-energie. Dankzij onze 'zwevende' PV-montagestructuur en technologie voor 'zwakke' daken hebben we een zelfdragend systeem ontwikkeld dat 50% minder steunpilaren nodig heeft.


RABLE nieuws!



Projectspecificaties


RABLE
5.0
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
Wij hebben succesvol een eerste project opgeleverd. Bijzonder goede ondersteuning (zowel letterlijk als figuurlijk), zowel technisch als commercieel. Rable denkt in oplossingen en wil maatwerk leveren. Wij gaan dit als bedrijf zeker aanbevelen bij onze klanten, in geval traditioneel ballasteren niet mogelijk is.
Gerco VanveenGerco Vanveen
12:21 04 Mar 24
Een mooi en flexibel systeem dat zonder aanpassingen in de elektrische installatie toch de mogelijkheid biedt om zonnepanelen te plaatsen.
Dirk van DeursenDirk van Deursen
10:02 31 Jan 24
Wij hebben op ons kantoor van Koninklijke CBM het Rable systeem toegepast in combinatie met de panelen van Solarge en een speciaal isolerende laag die zorgt voor extra koeling en opbrengst van de zonnepanelen. Rable komt zijn woord na en heeft het proces goed begeleid.
maru solarmaru solar
14:03 02 Jan 24
Wij hebben in samenwerking met Rable een zwak dak tóch van zonnepanelen kunnen voorzien door het unieke systeem. Mede door de soepele samenwerking en communicatie hebben we onze eerste opdracht samen tot een succes gebracht. Wij kijken uit naar alles wat de toekomst voor onze samenwerking in petto heeft.
Diaz de BarbansonDiaz de Barbanson
15:01 28 Dec 23
Wij hebben met RABLE een succesvol zonnepanelen project in Amsterdam gerealiseerd. Hun innovatieve aanpak, effectieve oplossingen voor installaties op daken met te weinig draagkracht voor een standaard installatie, en uitstekende persoonlijke ondersteuning hebben ons enorm geholpen. De snelheid van hun reacties en de kwaliteit van de service waren erg goed. We kijken uit naar meer gezamenlijke projecten om de energietransitie verder te versnellen! Diaz - DLE.energy
js_loader

Adres:

Kabeldistrict lab
Schieweg 15a
2627 AN Delft
Logo Rable - innovative mounting structure for solar panels

RABLE Solarpanel Support System | © 2024 All rights reserved | Terms and Conditions | Privacy Policy & Disclaimer
0:00
0:00